26% af software i Danmark er uden licens. Bliv en del af løsningen i dag!

Anmeld Software Pirater!

Din anmeldelse er fortrolig

BSA Logo

Er par ord om fortrolighed

Det er BSA | The Software Alliances politik at holde alle oplysninger om dig fortroligt og vil ikke videregive dine oplysninger, medmindre loven kræver det at gøre det.

   Ring til os på: 80 34 00 00

Piratkopiering af software er uautoriseret kopiering eller distribution af ophavsretligt beskyttet software.

Dette kan gøres ved at kopiere, downloade, dele, sælge eller installere flere kopier på privat eller arbejdsrelaterede computere. Det er ulovligt, øger sikkerhedsrisici og resulterer i økonomiske tab såsom tab af arbejdspladser og skatteindtægter.


Ofte stillede spørgsmål

Hvis jeg anmelder en virksomhed til BSA, vil mit navn så være fortroligt?

På intet tidspunkt vil dit navn blive afsløret uden for BSA medmindre loven kræver det. Vi tager alle passende forholdsregler for at sikre fortrolighed vedrørende din sag og fortroligheden omkring dig som person på alle tidspunkter.

Hvad sker der når jeg laver en anmeldelse?

Processen er enkel. Udfyld de tre trin i det fortrolige indberetningsskema med så mange oplysninger som du kan huske og send det til BSA. Vores eget efterforskningshold vil begynde deres undersøgelse af virksomheden og kontakte dig hvis det viser sig nødvendigt. Baseret på dine oplysninger og vores undersøgelse, vil BSA fortsætte indsatsen med foranstaltninger der er passende i den enkelte sag.

Hvordan finder jeg ud af status af min anmeldelse?

Hvis du vil vide, hvad status af din anmeldelse er, beder vi dig venligst ringe til vores antipirat hotline på 8034 0000. En BSA repræsentant vil give dig de seneste oplysninger i din sag. Bemærk venligst, at efterforskningen er meget grundig og kan tage flere måneder.

Hvordan bekræftes det, at BSA har modtaget min rapport?

Du vil modtage en e-mail fra BSA kort efter du har sendt din anmeldelse. Desuden vil en repræsentant for BSA kontakte dig i løbet af de næste 72 timer for at bekræfte, at din rapport er blevet modtaget.