Anmeld Software Pirater!

Din anmeldelse er fortrolig

26% af software i Danmark er uden licens. Bliv en del af løsningen i dag!

Piratkopiering af software er uautoriseret kopiering eller distribution af ophavsretligt beskyttet software.
Dette kan gøres ved at kopiere, downloade, dele, sælge eller installere flere kopier på privat eller arbejdsrelaterede computere. Det er ulovligt, øger sikkerhedsrisici og resulterer i økonomiske tab såsom tab af arbejdspladser og skatteindtægter.

Ofte stillede spørgsmål


På intet tidspunkt vil dit navn blive afsløret uden for BSA medmindre loven kræver det. Vi tager alle passende forholdsregler for at sikre fortrolighed vedrørende din sag og fortroligheden omkring dig som person på alle tidspunkter.

Processen er enkel. Udfyld de tre trin i det fortrolige indberetningsskema med så mange oplysninger som du kan huske og send det til BSA. Vores eget efterforskningshold vil begynde deres undersøgelse af virksomheden og kontakte dig hvis det viser sig nødvendigt. Baseret på dine oplysninger og vores undersøgelse, vil BSA fortsætte indsatsen med foranstaltninger der er passende i den enkelte sag.

Hvis du vil vide, hvad status af din anmeldelse er, beder vi dig venligst ringe til vores antipirat hotline på 8034 0000. En BSA repræsentant vil give dig de seneste oplysninger i din sag. Bemærk venligst, at efterforskningen er meget grundig og kan tage flere måneder.

Du vil modtage en e-mail fra BSA kort efter du har sendt din anmeldelse. Desuden vil en repræsentant for BSA kontakte dig i løbet af de næste 72 timer for at bekræfte, at din rapport er blevet modtaget.