3 στα 5 προϊόντα λογισμικού στην Ελλάδα είναι πειρατικά.
Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς στην λύση του προβλήματος.

ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ!

BSA Logo

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αποτελεί αυστηρή πολιτική της BSA | The Software Alliance να διατηρεί τις πληροφορίες σχετικά με το άτομο σας εμπιστευτικές. Ευχαριστούμε για την αναφορά σας και δεν θα διαθέσουμε τις πληροφορίες σας, εκτός και εάν μας ζητηθεί από το νόμο.

   +30 210 36 33 662

ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της εγκατάστασης, φόρτωσης, αντιγραφής, ανταλλαγής, πώλησης ή εν γένει διανομής μη αδειοδοτημένων προγραμμάτων λογισμικού. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες είναι παράνομη και επισύρει την επιβολή αστικών, ποινικών και διοικητικών κυρώσεων, αυξάνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους ασφαλείας των πληροφοριακών συστημάτων του παραβάτη διευκολύνοντας την προσβολή τους από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Η πειρατεία λογισμικού έχει επιπλέον πολύ μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στην εθνική οικονομία και την απασχόληση.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΗ BSA, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ;

Το όνομά σας δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί, εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο. Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας ως προς την ταυτότητά σας σε όλες τις περιπτώσεις.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ;

Η διαδικασία είναι απλή. Απλώς συμπληρώνετε αυτό το εμπιστευτικό και αποτελούμενο από τρία βήματα έντυπο αναφοράς περιπτώσεων πειρατείας καταγράφοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανακαλέσετε και κατόπιν το υποβάλλετε στην BSA. Η ερευνητική μας ομάδα θα ασχοληθεί με το περιστατικό που αναφέρετε, όπως αυτό απαιτείται ανάλογα με την περίπτωση και θα ξεκινήσει να ερευνά την εταιρεία-στόχο. Βασιζόμενη στις πληροφορίες σας καθώς και στην έρευνά μας, η BSA θα προβεί πιθανώς εν συνεχεία στις ενέργειες που κρίνει επιβεβλημένες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ;

Για να πληροφορηθείτε την εξέλιξη της αναφοράς σας, θα σας παρακαλούσαμε όπως μας αποστείλετε email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@bsahellas.gr Ένα μέλος της ομάδας της BSA | The Software Alliance θα σας παράσχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Παρακαλώ σημειώσατε ότι η διαδικασία της έρευνας είναι ιδιαιτέρως διεξοδική και ως εκ τούτου μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο πριν υπάρξει οιαδήποτε εξέλιξη.

ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ;

Η ανταμοιβή αποτιμάται σε ποσοστό 10 % επί της αποζημίωσης που λαμβάνει η BSA ως αποτέλεσμα συμβιβασμού ή δικαστικής ενέργειας. Το ποσό της ανταμοιβής δεν μπορεί να ξεπεράσει το ποσό των 10.000 €. Προκειμένου να διεκδικήσετε αυτήν την ανταμοιβή θα πρέπει να μας δώσετε το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η τήρηση της εμπιστευτικότητας παραμένει και σε αυτήν την περίπτωση δεδομένη. Η BSA παρέχει ανταμοιβές μόνον για αναφορές περιστατικών πειρατείας σχετικά με τα προϊόντα των εταιρειών μελών της σε επιχειρήσεις /τελικούς χρήστες των προϊόντων λογισμικού.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ;

Ανταμοιβή θα πληρωθεί μόνο εάν η BSA διενεργήσει έλεγχο και ως άμεσο αποτέλεσμα των πληροφοριών που παρασχέθηκαν από εσάς, λάβει από την εταιρεία που εσείς αναφέρατε χρηματική αποζημίωση στο πλαίσιο συμβιβασμού ή δικαστικής απόφασης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ;

Μόλις αποστείλετε την αναφορά σας, θα λάβετε ένα e-mail από την BSA. Επίσης, ένα μέλος της ομάδας της BSA θα επικοινωνήσει μαζί σας τις επόμενες 72 ώρες ώστε να επιβεβαιώσει ότι η αναφορά σας έχει παραληφθεί.